HTML

Lány élete a th-val

Minden blogomat E/1 es személyben fogom írni mer így könnyebb.Ez a történet egy lány életéről szól h hogyan éli meg azt h az élete fenekestül felfordul és mégis jól jön ki belőle.Nah ennyi.Remélem tetszeni fog.

Friss topikok

  • Csinga: köcög?? neeem!!! mi szeretünk, legalábbis én bíztosan!!! cupp =.] (2008.03.31. 13:57) 36.rész
  • tokiogirl: A hercegnőknek nem mindig pompás az életük. :D (2008.03.20. 19:36) Új novella!!
  • Csinga: nagyon jó várom már a kövit cupp =.] (2008.02.27. 10:07) 35.rész
  • Sarahbaby: Kik voltak azok akik.....?? non jó a rész és sok sikert nehogy befejezd (2008.02.25. 20:23) 34.rész
  • tokiogirl: köcce!! Már várom a te új részeidet is.Sok sikert!! cupPpP (2008.02.24. 14:28) 33.rész

Linkblog

2008.02.13. 20:09 tokiogirl

26.rész

Végre megjöttek Georgék is.Pusz pusz és indulás.Út közben megálltünk Andreaséknál megkérdezni h ő is jön e velünk.Úgy dönött igen,ezért megvártuk náluk míg átöltözik.Nagy nehezen odaértünk a discohoz.Bent naon sokan voltak.Kerestünk egy asztalt ahova sikerült lecuccolnunk.Középen volt egy kerítés szerű táncos hely.Ott az ott dolgozó táncos lányok táncikáztak.Éppen h lepakoltam Tom rögtön rángatott bugizni.Épp egy jó szám ment ezért jót szórakoztunk rá.A többieknek sem kellett több azok is szétszóródtak.Mindenki ment ahova éppen vitte a lába.Fél órás örjöngés után majdnem mindannyian visszamnetünk az asztalunkhoz.Kértünk inni.Én egy koktélt ittam,ami tök fincsi volt.Tom is belekortyolt és mivel ízlett neki azt rendelt magának ő is.Egy picit pihiztünk mer elfáradtunk.Szasza egy kicsit összekapott Georggal mer a helyünktől pont lehetett látni az elkerített részt mivel mi fönt voltunk.Georg állandóan oda bámészkodott így Szasza bepöccent.Felpattant és elindult kifelé.Georg csak nézett maga elé.
-Nem mennél utána??!-kérdeztem idgesen.
Nem szólt semmit csak Szasza után iramodott.Közbe lenéztem én is és észre vettem  egy csajt ahogy tánvcolt Andreasnak.Naon jól nyomta a csaj.Csak ámultam és bámultam.Tom oldalba bökött.Ránéztem erre lesmárolt.Már naon későre járt és kezdtünk álmosak lenni a csajokkal így lementünk Andreashoz.
-Csá haver.Megyünk.Jössz vagy maradsz?-kérdezte Tom
Visszapillantott a lányra és gondolkodott.
-Megyek én is haza.Ha megvártok tudunk egy kicsit beszélni.-Mondta Andreasnak.
Természetes volt h megvártuk.A hátsó ajtóhoz mentünk mer tudtuk h ott fog kijönni.NAgy kiabálást hallottunk majd nyílt az ajtó.
-Sziasztok.Andy vok.Bocsi csak a főnök megint balhézott.
-Szia.hát azt látjuk.-mondtam az arcára mutatva.
Tiszta kék zöld foltos volt.
-Megvert?-kérdezte Andreas.
-Mint mindig.-mondta Andy kicsit szomcsin.
-akkor mér nem hagyod ott?-Bill
-Próbáltam és épp ezér kapok mindig.Nem enged mer engem tart a legértékesebbnek.Állítása szerint sok pénz hozok neki.De nem akarom folytatni.
-Hallod.Aludj nálunk holnap meg elintézzük a többit.-ajánlottam neki.
Belement így elindultunk haza.Andreas folyamatosan csapta neki a szelet.Látszott rajtuk h szerelem első látásra volt.szép lassan hazavánszorogtunk és mindenki dőlt le aludni.Bill és Szandy a vendégszobába Andreassal és Andyval,Georg és Szasza mivel kibékültek a szobámba,Gustav a nappaliba,én és Kicsim pedig anyum szobájába aludtunk.Mindeki sikeresen hamar elaludt.Másnap reggel én kelltem fel leghamarabb.Csak Tom szuszogó levegővételét éreztem a nyakamon.Nagy  nehezen kivánszorogtam az ágyból a fürdőbe és belenéztem a tükörbe.Nyúzott volt az arcom ezért lezuhanyoztam és összekaprtam magam.Kimentem a konyhába út közbe láttam Gustavot.Olyan mélyen aludt h azt se érezte h felső teste teljesen lent volt a földön.Ezen majdnem elkapott a röhögőgörcs de csak egy kicsit kuncogtam amire ő megrántotta magát és landolt a földön.Nah hát ezen télleg elkapott a nevetés és alig bírtam ki h ne röhgjek hangosan.Lassacskán a többiek is ébredezni kezdtek.A kaja pizza volt kólával.Aztán készülődtünk és elmentünk egy moziba.Megnéztünk egy horror filmet, és oan parázós volt az egész.Mindannyian ijedeztünk jobbra-balra.Hazafelé vettük az irányt de senkinek nem volt kedve így beültünk egy étterembe ebédelni.Kicsit gusztustalankodtunk mert  Tom  poharába  volt még pia amit nem ivott meg mivel hogy volt benne egy kajadarab ami úgy ment bele h Georg Gustavot akarta megdobni de az pont ott esett le.Erre Bill rakott bele borsot és sót.Elkezdte kutyilgatni, mi meg közbe pakolgattunk bele minden szirszart.Aztán fizettünk és gyorsan húztunk mielött észre vették volna.Az egséz napot végi szórakoztuk.Este pedig várt ránk egy nagy feladat.

2 komment

Címkék: a kövi feladatot részben.pussz


A bejegyzés trackback címe:

https://tokiogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr97338130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andykababy · http://billth-freiheit.blog.hu 2008.02.13. 20:43:32

kösssssszííííííí hogy beleraktál, non hálás vok érte, és ez a sztriptíztáncol(nem tom h kell írni) dolog tök jóóóó. Ügyi vagy(L)(K)

tokiogirl 2008.02.14. 17:04:32

szivike.és köcce.pussz
süti beállítások módosítása