HTML

Lány élete a th-val

Minden blogomat E/1 es személyben fogom írni mer így könnyebb.Ez a történet egy lány életéről szól h hogyan éli meg azt h az élete fenekestül felfordul és mégis jól jön ki belőle.Nah ennyi.Remélem tetszeni fog.

Friss topikok

  • Csinga: köcög?? neeem!!! mi szeretünk, legalábbis én bíztosan!!! cupp =.] (2008.03.31. 13:57) 36.rész
  • tokiogirl: A hercegnőknek nem mindig pompás az életük. :D (2008.03.20. 19:36) Új novella!!
  • Csinga: nagyon jó várom már a kövit cupp =.] (2008.02.27. 10:07) 35.rész
  • Sarahbaby: Kik voltak azok akik.....?? non jó a rész és sok sikert nehogy befejezd (2008.02.25. 20:23) 34.rész
  • tokiogirl: köcce!! Már várom a te új részeidet is.Sok sikert!! cupPpP (2008.02.24. 14:28) 33.rész

Linkblog

2008.02.10. 00:37 tokiogirl

23.rész

Beültünk a kocsiba és irány a próbaterem.Fél óra után meg is érkeztünk.Bent már várt ránk David.Gyorsan dumáltak vele a srácok mi addig Szandyval leültünk.Végre elkezdték a próbát.Eleinte csak figyeltük Szandyval végül elkezdtem énekelni,Szaszy meg "dobolt"az ágyon.Közbe jókat nevetgéltünk.A próba közbe Bill is meg Tom is néha elnevették magukat a mi hülyéskedésünkön,mivel láttuk egymást.Egy kis pihenőt tartottak így kijöttek hozzánk a srácok.
-Oan bolond vagy kicsim.-jött oda Tom és adott egy csókot.-de így is szeretlek.
Én erre csak nagyokat vigyorogtam.Tommal kevésbé szoktuk egymásnak mondani azt a szót h szeretlek.Mi szavak nélkül is megértjük egymást és nem bánom.Csak akko mondjuk ha oan a helyzet vagy ha kettesbe vagyunk.Bár akkor is kevésbé.Visszamentek próbálni.
Mi ugyan úgy folytattuk az őrültségeinket.A második fele a próbának rövidebre sikeredet mivel Davidnek el kellett mennie.Szóval olyan három óra környékén haza is értünk.az egész utat végi nevettük Szandyval.A fiúk is szakadtak a röhögstől.Nálunk betelepedtünk a nappaliba.
-Éhes vok.Ti nem?Csinálok palacsintá jó?
Mindenkienk felcsillant  a szeme.Gyorsan kikevertem a tésztát majd elkezdtem sütni.Tom folyamatosan ott ugrált h övé legyen az első.Beküldtem a nappaliba azzal h majd viszem miko mind kész.Csináltam pudingosat,lekvárosat,nutellásat.Jó nagy adag jött össze.Mindannyian kijöttek a konyhába és leültek az asztalhoz.Elővettem a tejszínhabokat csak azér h mindenkinek külön doboza legyen.Elkezdtem fújni a palira.Jól bekajáltunk én meg megkínántam a habot és elkezdtem a számba nyomni.Erre Tom is kért így a szájába fújva direkt mellé is mentem.Tiszta hab voolt.Ő is rám fújt gy csomót.Mindenki kapott belőle.Ezzel kezdtünk el játszani.A végére már mindenki tiszta hab volt.Senkin nem volt egy tiszta folt se.
-Na jó elég.Átöltözünk Szandyval utána át Billékhez és ti is átöltöztök addig kaptok egy-egy türcsit és kicsit töröljátek át magatokat.
Gyorsan felvettünk tiszta ruhát és átmentünk az ikrekhez.Senki nem volt náluk.A fiúk is átvedlettek.KIs idő után átjött Szasza is.Az egész napot végig baromkodtuk vele is.már a végén a földön fetrengtünk a sok nevetéstől.Dőlt belőle is a hülyeség.Hamar eljött az este.

6 komment

Címkék: nem a tok ez az mi este rövid h de majd lett történt nah többet kiderül kövi részből.picit írni.


A bejegyzés trackback címe:

https://tokiogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr93333061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csinga · http://csinga.blog.hu 2008.02.10. 19:29:03

jujj nekem teccik!!! :)
msn címem csilla-kinga@hotmail.com nyugodtan felvehetsz :)
cupp szijja =.]

tokiogirl 2008.02.10. 19:55:44

köcce. ez most naon jól esik.eddig senki nem modott iet.nagyon köcce.pussz

Sarahbaby 2008.02.10. 20:42:25

háát ez tök jóó.... non teccik, tök izgi, meg minden tök jóó benne. miko lex kövi???? puxxa

Sarahbaby 2008.02.10. 20:44:18

jah és nekem is van blogom: billth-freiheit89.blog.hu bocs h ilyen sokat irok.

tokiogirl 2008.02.11. 17:22:14

oké.Andykababy én a tiédet is olvasom!! majd felveszlek msn-re és köcce a komit meg mindent.a kövi részt már íro sztem lehet h ma vagy holnap már fenn is lesz.addig is puxx nektek és köcce mégegyszer.
süti beállítások módosítása